Σχολή Χορού “Αλίκη Γιαννετάκη” Ηλιάνας Γούμενου
Αναγνωρισμένη από το κράτος

Σχολή Χορού Ηλιάνας Γούμενου

Αλίκη Γιαννετάκη

*** Η Σχολή μας ευχαριστεί από καρδιάς την κυρία Αλίκη Γιαννετάκη, για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την αγάπη που μας έδειξε και συνεχίζει να δείχνει. Έχοντας συνεργαστεί μαζί της ως Καθηγήτρια Χορού όλα αυτά τα χρόνια, εξελίχθηκα, μέσω της καθοδήγησης και των πολύτιμων συμβουλών της, τα οποία αποτελούν εχέγγυο για την συνέχιση του έργου το οποίο εκείνη ξεκίνησε.  

 

Ιδρύτρια της σχολής χορού αριστούχος διπλωματούχος του Υπουργείου Πολιτισμού, με ανώτερες σπουδές στη Διεθνή Ακαδημία της Βάρνας, με πολυετή συνεργασία, εργάστηκε για 25 χρόνια ως χορεύτρια στην Εθνική Λυρική Σκηνή και το 1977 ιδρύει την σχολή χορού Αλίκη Σ. Γιαννετάκη στην οποία διδάσκει για 43 χρόνια με απόφοιτες μαθήτριες της σχολής να είναι ήδη επαγγελματίες χορεύτριες και καθηγήτριες χορού. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπαλέτου στην τηλεόραση καθώς και χορογραφίες για το Δημοτικό Θέατρο Ν. Ηρακλείου τόσο ως χορογράφος όσο και με την χορευτικής της ομάδα την οποία δημιούργησε το 1997 συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ηράκλεια σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Ηρακλείου.

 

Σχολή Χορού Ηλιάνας Γούμενου

Ηλιάνα Γούμενου

Διευθύντρια της σχολής χορού και Καθηγήτρια Χορού. Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Διπλωματούχος του τμήματος Καθηγητών Χορού του Υπουργείου Πολιτισμού από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη» - Νικολέττας Μπακάλη, όπου και διδάχτηκε το Σύστημα Vaganova, και με την οποία αφού αποφοίτησε συνεργάστηκε και ως Καθηγήτρια Χορού. Επιπλέον, είναι Απόφοιτος του τμήματος των Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, στο Athens Video Dance Project καθώς επίσης και σε παραστάσεις του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.) τόσο ως χορέυτρια όσο και ως χορογράφος. Πριν αναλάβει την διεύθυνση της σχολής εργαζόταν και ως Καθηγήτρια Χορού στην Σχολή Χορού Αλίκης Σ. Γιαννετάκη, όπως επίσης και σε άλλες σχολές χορού. Ξεκίνησε την ενασχόληση με το χορό σε ηλικία 3 ετών και έχει πιστοποιητικά σπουδών της Royal Academy of Dance.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων κλασικού και σύγχρονου χορού, όπως και ακροβατικής με τους Jean Lucien Massot, Taina Morales, Λάμπρος Λάμπρου, Tania Miltenova, Βαγγέλης Μπίκος, Στέφανος Μπίζας ,Σταματοπούλου Πέρσα, Ιωάννης Καρούνης, Παντελής Παπαγεωργίου κ.α.. Σεμινάρια όπως Εισαγωγή στη Σχολική Ψυχολογία στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, «Δημιουργία Κουίζ και Ερωτηματολογίων για Εκπαιδευτικούς Σκοπούς. Εισαγωγή στο Office Forms για εκπαιδευτικούς» στο Tech Talent School, «Αντιμετώπιση  των Δυσκολιών των Μαθηματικών και της Δυσαριθμησίας με Έξυπνο Τρόπο» στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, Basic Life Support του European Resuscitation Council, 1st White Minds Educational Experience, «Finding the White Space of Marketing and Media», του WHITE SPACE, Marketing Fοr The People, Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στο Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας.

Σχολή Χορού Ηλιάνας Γούμενου

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος

Καθηγητής Χορού. Αριστούχος διπλωματούχος του τμήματος Καθηγητών Χορού του
Υπουργείου Πολιτισμού
από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη» -
Νικολέττας Μπακάλη.
Συνέχισε τις σπουδές του στην Εθνική Ακαδημία Μπαλέτου της
Ουγγαρίας, με υποτροφία
που έλαβε από το Ίδρυμα Ωνάση. Ξεκίνησε την επαγγελματική
του καριέρα ως χορευτής στο Εθνικό Μπαλέτο της Σερβίας στο Νόβι Σαντ. Έπειτα, στην
Ρωσία στο Θέατρο Mariinsky Primorsky Stage στο Βλαδιβοστόκ, στο Βασιλικό Μπαλέτο της
Σουηδίας
και στο Εθνικό Μπαλέτο της Κροατίας στο Σπλιτ. Για δύο συνεχόμενες χρονιές
έλαβε υποτροφία στο Royal Danish Ballet Summer School και με υποτροφία που έλαβε από
την ακαδημία πήγε στο International Ballet Summer School in Dresden στη Γερμανία. Έχει
παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων κλασικού και σύγχρονου χορού με τους Jean Lucien
Massot, Taina Morales, Λάμπρος Λάμπρου, Στέφανος Μπίζας, Πέρσα Σταματοπούλου,
Ιωάννης Καρούνης
κ.α.. Καθώς επίσης, και έχει συμμετάσχει στο Κινηματογραφικό project
«Moving Cities Athens,2015», στο «Athens Video Dance Project, 2016» και στο Μιούζικαλ
«Billy Elliot στο θέατρο Παλλάς».

Σχολή Χορού Ηλιάνας Γούμενου

Ηλιάνα Πανή

Νοσηλεύτρια και γραμματεία της Σχολής Χορού. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα, είναι απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας. Εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στο ΓΝΑ ‘’Ο Ευαγγελισμός‘’ στην Καρδιολογική κλινική.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ